hoofdpagina Contact met ons Naar de duikstekken Links naar anders duiksites Alle duikshops van nederland Help mee informatie over duikstekken te verzamelen Alle duikcentra en duikscholen van nederland


terug
NL / ZUIDHOLLAND / BOUWPUT
Plaats - Barendrecht
Omschrijving - De put is momenteel verlaten gebied. Er wordt niet gewerkt aan nieuwe tunnels. Het water heeft een zeer grote aantrekkingskracht tot duikers en zou ook mooi duikwater zijn, waren het niet dat er veel gevaarlijk en scherp bouwafval op de bodem ligt en hetdus een gevaarlijke stek is om te duiken. De bouwput blijft dan ook verboden terrein voor duikers. Het terrein is rondom afgezet met hekwerken, maar sommige zien toch de mogelijheid op het terrein te komen en een duik te maken. De plaatselijke politie treed verbaliserend op tegen een ieder die zich op dit verboden terrein begeeft. Ook tegen wandelaars wordt opgetreden omdat het rondom de bouwput gevaarlijk is, denk hierbij aan drijfzand. De toekomst is wat rooskleuriger. Op deze plek moet tzt een jachthaven komen en mogelijk onstaat er dan ook een eigen plek voor sportduikers.
Routebeschrijving - A29 Rotterdam/Zierikzee, laatste afslag voor de Heinenoord tunnel. (Barendrecht). Onderaan de afslag rechts af, eerst volgende weg links, deze weg tot het einde uitrijden.
Aangemaakt door - eric op 9 March 2004
Gewijzigd door - eric op 20 May 2005

Log in om te kunnen reageren
Er zijn nog geen reacties geplaatst, bent u de eerste?


MOO waarnemingen
Totaal Onbe kend Niet gezien Zeld zaam Alge meen Mas saal


uit c


voor meer info mail: eric@duikstekken.nl
© 2002-2007 EV-Soft Webdesign